McAfee Antivirus 2019

McAfee Antivirus 2019
69,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • McAfee
  • 100711-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Alle sprog
McAfee Antivirus 2019 - Basis sikkerhedssoftware til Windows-PC'er McAfee Antivirus 2019 er...mere

Produktinformationer "McAfee Antivirus 2019"

McAfee Antivirus 2019 - Basis sikkerhedssoftware til Windows-PC'er

McAfee Antivirus 2019 er et prisvindende sikkerhedsprogram til Windows-pc'er. Det inkluderer grundlæggende funktioner, som online-beskyttelse og firewall-sikkerhed. Brugeren kan således trygt bruge netbank, shoppe på Internettet eller besøge sociale medier. Det specielle ved McAfees produkter, er virusbeskyttelsen. Den kommer gratis med et abonnement, der fornys automatisk. Hvis computeren inficeres med malware, yder McAfee en pengene-tilbage-garanti og sikrer, at virussen fjernes - fx via deres Premium kundesupport. Lizengo leverer dig den rigtige produktnøgle til McAfees sofistikerede antivirus-service.Når du køber McAfee Antivirus 2019, får du et enkelt produkt, der sørger for grundlæggende beskyttelse af en personlig computer.

Det giver dig en god følelse, når du bruger internettet

Når du køber McAfee Antivirus 2019, kan du surfe sikrere fremover: Mange områder på Internettet og dataudveksling er dækket af sikkerhedssoftwarens funktioner. Fx tjekker "McAfee Active Protection" mistænkelige data. Risikoen for computeren beregnes automatisk. Den sender derefter relevante forslag til handlinger til brugeren. Anti-malware-løsningen implementerer også yderligere sikkerhedslag Den forhindrer pc'en i ubemærket at sende personlige data til kriminelle. Derudover blokerer McAfee Anti-Virus 2019 cyberkriminelle netværk og nægter deres adgang til pc'en.

Dermed inficerer skadelig software ikke pc'en

McAfee Antivirus er kendt som en meget brugervenlig software. Her overvældes brugeren ikke af forvirrende menuer og utallige funktioner. I stedet viser det gennemtænkte design hurtigt de nødvendige oplysninger. Ved valget af funktionsmoduler, har udviklerne fokuseret på hvordan en typisk hjemme-pc med et Windows-system. Programmet er velegnet til begyndere og lejlighedsvise brugere. Produktnøglen til 2019-versionen af McAfee Antivirus inkluderer adgangen til en række enkle og effektive foranstaltninger, der beskytter dine egne digitale data. Det er ikke for ingenting, at McAfee betragtes som et topmærke inden for antivirus, som blev kendt over hele verden - især i 1990'erne.

Sikkerhed for personlige oplysninger

Når brugerne køber McAfee Antivirus 2019 giver det en ekstra fordel: Brugeren får en såkaldt 24-timers beskyttelse mod datatyveri. Det er især interessant for personer, der er bekymrede for, at uautoriserede personer fysisk kan tilgå deres computer. Beskyttelsessoftwaren gør det muligt at fjernlåse eller slette data. Dermed har kontrol over dine filer, selvom pc'en står et andet sted. Takket være adgangsnøglen, kan du bruge dine egne data på afstand. Krypteringen beskytter også dataene mod uautoriserede blikke. Når du vil beskytte dig mod datatyveri, kan McAfee Antivirus 2019 være en stor hjælp.

Populært antivirusprogram fra USA

McAfee Antivirus 2019 er en antivirusløsning fra det amerikanske firma, McAfee, der blev grundlagt i 1987. Det er primært rettet mod private brugere. Disse drager fordel af softwareudviklerens mange værdifulde erfaringer. McAfees grundlæggende sortiment er en naturlig del af vores sortiment, fordi det står for vigtige funktioner med et godt forhold mellem pris og kvalitet. Takket være en enkel og sikker downloadfunktion, får du et abonnement på McAfees sikkerhedsløsning, der er let at opsige, hvis du en dag måtte ønske det. Hver produktnøgle er beregnet til præcist en Windows-pc. Hvis du har spørgsmål til installationen eller udvalget af softwarevalget, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Tilgængelig harddiskplads:
mindst 500 MB

Operativsystem:
Windows 7 / 8 / 8.1 / 10

Arbejdshukommelse:
mindst 2 GB

Videreførende links til "McAfee Antivirus 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
McAfee Antivirus 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat