Kaspersky Total Security 2019

Kaspersky Total Security 2019
239,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • Kaspersky
  • 100561-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Alle sprog
  • op til 12 timer
Med Kaspersky Total Security 2019 har IT-sikkerhedseksperterne i Kaspersky Labs endnu en gang...mere

Produktinformationer "Kaspersky Total Security 2019"

Med Kaspersky Total Security 2019 har IT-sikkerhedseksperterne i Kaspersky Labs endnu en gang hævet deres premiumprodukt til et højere niveau og indført talrige små og store fornyelser. Så derfor beskytter den totalt bekymringsfrie pakke ikke kun mod virusser, trojanske heste, malware og andet, men sørger også for et effektivt forsvar mod phishing-angreb og angreb på brugerens privatsfære. Det centrale i sikkerhedssoftwaren er realtids-hybridvirusscanneren.

Via clouden udnytter scanneren netkonnektivitet til sværmintelligensen i millioner af computere, hvor ukendte skadegørere allerede er opdaget og i næsten realtid tilføjes databasen. Derfor er brugere af Kaspersky Total Security, kort efter at en ny trussel er dukket op, på den sikre side takket være regelmæssige opdateringer. Beskyttelseseffekten understøttes i 2019-versionen af en forbedret sårbarhedsdetektering.

Beskyttelse og privatsfære omkring netbank og shopping

Eftersom stadig flere pengetransaktioner håndteres over nettet, er en optimalt sikret computer altafgørende. Her scorer Kaspersky Total Security 2019 point med en anti-phishing-funktion, der gør brugeren opmærksom på bankers og betalingstjenesteyderes forfalskede websteder og sætter dermed en effektiv stopper for misbrug af kontooplysninger, pinkoder, men også af adgangsoplysninger til andre sider.

Yderligere sikkerhed for betalingstransaktioner sørger ”Safe Money”-teknologien for. Ved at give mulighed for indtastning af adgangskoder via et virtuelt tastatur bliver keyloggerne arbejdsløse. Adgangskoder kan desuden nemt og enkelt lægges over i den integrerede adgangskodehåndtering.

Børn og unge kan også surfe sikkert på nettet takket være den aktuelle version af Total Security. Forældre har ikke blot mulighed for at spærre for downloads og uegnet indhold, men kan også blokere for udlevering af personoplysninger, såsom adresse eller telefonnummer. Hvis man eksempelvis også deaktiverer webkameraet via de personlige profilindstillinger, forhindrer man også det skjulte og uønskede blik ind i dagligstuen eller børneværelset.

Højeste sikkerhed for data og dokumenter

Med Kaspersky Total Security 2019 holdes også vigtige data sikre. Takket være den optimerede cloudbaserede backup-funktion er det let for brugeren at sikre vigtige dokumenter og filer, såsom videoer eller billederne fra den overståede sommerferie. Men de data, der ikke sendes op i clouden, nyder også godt af sikkerhedssoftwaren, navnlig fordi de kan lægges i en virtuel databoks.

Desuden er denne databoks sikret med AES 256-bit-kryptering, hvilket gør ubeføjet adgang så godt som umulig. Og skulle det ske, at følsomme data ikke længere er nødvendige, kan de med et museklik fjernes for evigt med den integrerede datamakulator. For ikke at risikere, at data mistes utilsigtet, så kan softwaren desuden foretage tidsmæssigt styrede backups.

Arbejde uforstyrret

Når man gerne vil have ro til arbejdet med fuld skærm, så er der ikke behov for, at der hele tiden dukker meddelelser op fra virusscanneren. Udviklerne i Kaspersky Labs har med henblik herpå tilpasset den aktuelle version af deres premiumprodukt, så arbejdsflowet kun afbrydes af sådanne indblændinger af meddelelser, hvis de er kritiske. Derudover er mange dele af brugergrænsefladen også blevet gennemgået og renset, hvilket har medført en hurtigere og mere behagelig navigation.

Den rigtige version til ethvert behov

Den, der måtte ønske en ekstra portion sikkerhed på mere end én computer eller notebook, drager fordel af muligheden for samtidig at købe 3 hhv. 5 licenser på gunstigere vilkår. Endnu gunstigere er det for brugere, der straks ved købet beslutter sig for en 2-årig licens. Disse versioner fås også enten som enkeltlicens eller som licens til 3 eller 5. Kaspersky Total Security 2019 er derfor, når alt kommer til alt, det ideelle produkt for brugere, som vil være helt 100 procent sikre.

PlatformWindows 10 Home, Windows 10 Pro, Mac OS
ProcessorProcessor på mindst 1 GHz, (32 bit (x86) eller 64 bit (x64) - tydeligt hurtigere anbefales
Arbejdslagermindst 2 GB RAM (32 bit / 64 bit), 4 GB RAM anbefales (32 bit / 64 bit)
GrafikkortDirectX 9-grafikkort (minimum) med WDDM 1.0 driver, DirectX 10-grafikkort (optimalt)
LydkortIngen ang.
HarddiskMindst 16 GB harddiskplads på installationsdrevet (32 bit), 20 GB harddiskplads (64 bit)
Skærm800 × 600 pixel (minimum)
Optisk drevDVD-drev (til installation fra DVD)
Videreførende links til "Kaspersky Total Security 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Kaspersky Total Security 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat