Kaspersky Internet Security 2019

Kaspersky Internet Security 2019
149,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • Kaspersky
  • 100551-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Alle sprog
  • op til 12 timer
En effektiv sikkerhedssoftware som Kaspersky Internet Security 2019 må ikke mangle på...mere

Produktinformationer "Kaspersky Internet Security 2019"

En effektiv sikkerhedssoftware som Kaspersky Internet Security 2019 må ikke mangle på nogen notebook eller desktopcomputer for, som de seneste statistikker viser, så er truslerne fra nettet i stadig stigning. Den absolutte kerne i den aktuelle sikkerhedspakke fra huset Kaspersky Labs er den omfattende beskyttelse mod virusser og skadegørere, som også findes i Kaspersky Anti-Virus 2019. Denne sikrer eksempelvis effektivt Windows-computere, Mac-computere og mobilt terminaludstyr mod virusser, orm, malware, ransomware og de stadig oftere forekommende trojanske krypteringsheste. 

Men der er mere, for Kaspersky Internet Security 2019 er meget mere end et antivirusprogram, eftersom det afværger phishing-angreb på netbanken, understøtter beskyttelsen af privatsfæren og pinkoder og beskytter adgangskoder mod datatyveri. Ud over ovennævnte indeholder softwaren en individuelt konfigurerbar mekanisme til beskyttelse af børn og unge, der også muliggør styring af adgangen til de sociale netværk

Sikker surfing med beskyttelse fra clouden

For at kunne reagere så hurtigt som muligt på alle de nye trusler satser eksperterne i Kaspersky Labs i den aktuelle version af deres Internet Security-suiter endnu en gang på den direkte konnektivitet til clouden. Takket være denne beskyttelsesmekanisme drager alle brugere fordel af, at når der opdages en ny trussel på en anden brugers enhed, så lægges denne straks ind i onlinedatabasen, der hele tiden opdateres. På denne måde kan der via signaturopdateringer reageres på trusler i næsten realtid. Hertil kommer en effektiv beskyttelse mod diverse exploits som følge af en forbedret sårbarhedsanalyse.

Sikkerhed på alle livets digitale områder

Endnu en hovedkomponent i Kaspersky Internet Security 2019 er sikringen af online-betalingstransaktioner via den integrerede phishing-beskyttelse, som pålideligt advarer brugeren om bankers og betalingstjenesteyderes forfalskede websteder. Inden for rammerne af denne softwarepakke er også privatsfæren blevet prioriteret. Helt uanset om det drejer sig om bruger-id til netbanken, når der oses på shoppingsider, surfes på de sociale netværk eller om direkte beskyttelse af hjemmets computer, tilbyder den aktuelle version af Kaspersky Internet Security altomfattende sikkerhed. 

Hvor brugerne af webkameraer via en beskyttelsesfunktion sikres mod kriminelles misbrug af kameraet, så får forældre også mulighed for aktivt at beskytte deres børn, idet de kan blokere downloads eller videregivelse af personlige oplysninger. Via Internet Security Multi-Device-sikkerhedssuiten er det også muligt at benytte de omfattende sikkerhedsalternativer på såvel android-enheder som i Mac-systemer.

Nye egenskaber i Kaspersky Internet Security 2019

2019-versionen af sikkerhedssoftwaren leveres med talrige detailforbedringer, som gør brugen betydeligt enklere og hindrer forstyrrelser, der skyldes softwaren. F.eks. blev meddelelsessystemet tilpasset med dette i tankerne, så det kun er kritiske meddelelser, der vises i fuldskærmsstilstand. Derved undgås det, at arbejdsflowet forstyrres af overflødige popups. 

Dertil kommer ud over muligheden for via et symbol at åbne særlige websteder direkte i en sikker browser også en forbedret komponent til håndtering af bannere. I den aktuelle version det således muligt at konfigurere et filter for konkrete bannere, som skal blokeres af Kaspersky Internet Security. Nyt er også den pimpede version af værktøjet til fjernelse af overflødig hhv. uønsket software, der nu er betydeligt mere intuitiv at bruge.

Den rigtige version til ethvert behov

Den, der måtte ønske at beskytte flere enheder, har også mulighed for, ud over en enkeltlicens med gyldighed i et år, at erhverve sig licenser til installation på 3 hhv. 5 enheder eller notebooks. Alternativt er der også mulighed for straks fra begyndelsen at bestille licenspakken med en løbetid på to år, for på den måde længe at kunne drage fordel af den omfattende beskyttelse fra Kaspersky Internet Security 2019 på særligt gunstige betingelser.

PlatformWindows
OperativsystemWindows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorProcessor på mindst 1 GHz, (32 bit (x86) eller 64 bit (x64) - tydeligt hurtigere anbefales
Arbejdslagermindst 1 GB RAM (32 bit / 64 bit), 2 GB RAM anbefales (32 bit / 64 bit)
GrafikkortIngen ang.
LydkortIngen ang.
HarddiskMindst 1150 MB harddiskplads på installationsdrevet
Skærm1024 × 600 pixel (minimum)
AndetAktiv internetforbindelse til aktivering og installation af Kaspersky Anti-Virus-software samt til opdatering af databaser og udnyttelse af Kaspersky Security Network
Videreførende links til "Kaspersky Internet Security 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Kaspersky Internet Security 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat