Kaspersky Anti-Virus 2019

Kaspersky Anti-Virus 2019
119,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • Kaspersky
  • 100550-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Alle sprog
  • op til 12 timer
Det stigende antal webtrusler gør en effektiv virusbeskyttelse vigtigere end nogensinde før....mere

Produktinformationer "Kaspersky Anti-Virus 2019"

Det stigende antal webtrusler gør en effektiv virusbeskyttelse vigtigere end nogensinde før. Kaspersky Labs' sikkerhedseksperter har tilføjet nogle vigtige forbedringer til den aktuelle version af Kaspersky Anti-Virus 2019 og implementeret dem i denne kraftfulde beskyttelsespakke. Den omfattende beskyttelse mod vira, malware, ransomware og det stadigt stigende antal krypteringstrojanere sikres af en beskyttelsessoftware i høj kvalitet, uundværlig til den bærbare eller stationære pc, både hjemme og på kontoret.

Skybaseret hybrid beskyttelse sørger for maksimal sikkerhed

Hurtig reaktion på komplekse trusler og tilpasning til potentielle trusler er kernen i Kaspersky Anti-Virus 2019, der bygger på en konstant skyforbindelse. Så snart softwaren er installeret på computeren, og onlineforbindelsen er aktiveret, så griber den intelligente beskyttelsesmekanisme ind. Kaspersky Anti-Virus benytter den centrale database til hurtigt og effektivt i realtid at reagere på nye trusler. Takket være en effektiv detektionsfunktion, så nyder brugerne af Kaspersky Anti-Virus 2019 godt af proaktiv bekæmpelse af trusler.

Hvis en trussel genkendes på en brugers enhed, så registreres dens signatur i realtid i databasen, som automatisk opdateres regelmæssigt. Sikkerhedspakken er komplet med en sårbarhedsdetektion for at yde effektiv beskyttelse mod en bred vifte af exploits samt en effektiv anti-phishing-funktionalitet, der beskytter Kaspersky-brugere mod digitalt bedrageri.

Spritnye funktioner i Kaspersky Anti-Virus 2019

Også den aktuelle version har gennemgået en række detaljerede forbedringer. Herunder blandt andet indførelsen af scanning af scripts ved hjælp af Antimalware Scan Interface (AMSI). Denne komponent, der er tilgængelig fra Microsoft Windows 10, giver mulighed for at scanne scripts og andre objekter og underrette brugeren om eventuelle trusler. Ud over den indbyggede hjemmenetværksbeskyttelse gennem Network Attack Blocker i den aktuelle version, så nyder brugeren af antivirussoftwaren også godt af muligheden for at deaktivere dekryptering af Extend Validation-certifikater samt forbedret verificering af krypterede forbindelser.

Intuitiv i brug og fleksibel licensmodel

Hvis du ikke ønsker at blive forstyrret, mens du arbejder koncentreret, så kan du glæde dig over et forbedret meddelelsesdisplay i versionen Anti-Virus 2019. Displayet skjuler alle ikke-kritiske meddelelser, så længere brugeren arbejder i fuldskærmstilstand. Endvidere har Kaspersky Labs nydesignet værktøjspanelet og omgrupperet programfunktioner efter kategori, som gør det nemmere at bruge softwaren, også for den mindre erfarne bruger.

Hvis du beslutter dig for Kaspersky antivirusbeskyttelse, kan du benytte dig af alle fordelene ved leverandørens fleksible abonnementsmodel. Brugerne kan vælge mellem flere licenstyper. Udover standardlicensen med 1 års gyldighed til brug på en computer, så kan du også få pakker med 3 eller 5 licenser til en fordelagtig pris. Alternativt kan licenser til en eller flere computere også fås med en løbetid på to år - Kaspersky Anti-Virus 2019 er derfor en attraktiv og kraftfuld, komplet pakkeløsning, som er skræddersyet til privatbrugernes behov.

PlatformWindows
OperativsystemWindows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorProcessor med mindst 1 GHz, (32 bit (x86) eller 64 bit (x64) - betydeligt hurtigere anbefales
RAMMindst 1 GB RAM (32 Bit), mindst 2 GB RAM anbefales (64 Bit)
Grafikkortingen krav
Lydkortingen krav
HarddiskMindst 1.150 MB ledig plads på harddiskens installationsdrev
Skærm1.024 x 600 pixel (minimum)
AndetAktiv internetforbindelse til aktivering og installation af Kaspersky Anti-Virus, opdatering af databaser og brug af Kaspersky Security Network
Videreførende links til "Kaspersky Anti-Virus 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Kaspersky Anti-Virus 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat