G DATA Total Security 2019

G DATA Total Security 2019
150,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • G DATA
  • 100959-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Engelsk
  • 15-30 minutter
G DATA Total Security 2019 - Køb, og nyd godt af total sikkerhed Antallet af skadelige orme,...mere

Produktinformationer "G DATA Total Security 2019"

G DATA Total Security 2019 - Køb, og nyd godt af total sikkerhed

Antallet af skadelige orme, vira og cyberangreb koster hvert år milliardhøje beløb i skader. Dette berører ikke kun virksomheder, men også millioner af private computere, der ofte ikke er tilstrækkeligt beskyttede mod angreb. Med køb af G DATA Total Security 2019 får brugeren nøjagtig den beskyttelse, som er nødvendig for et sikkert system. Den aktuelle version indeholder ikke blot en fornyet antivirusbeskyttelse, men også en lang række nyttige sikkerhedsfunktioner som styring af adgangskoder og effektive krypteringsmekanismer og effektivisering af systemydelse ved hjælp af oprydning - alt sammen med enkelt museklik.

G DATA Total Security 2019 - Ikke kun en antivirus

I de seneste år har flere og flere trojanske heste brugt til pengeafpresning givet anledning til mange ærgrelser. Når et system først er inficeret, så er også vigtige dokumenter som private fotos og videoer forsvundet. G DATA Total Security leverer en pålidelig beskyttelse mod såkaldt ransomware, der krypterer vigtige data og kun dekrypterer dem igen mod betaling. Takket være total beskyttelse har cyberafpressere som "Petya" eller "Locky" ingen chancer længere.

Men Total Security Suite beskytter også systemer mod andre trusler. Det maksimale beskyttelsesniveau sikres gennem en integreret firewall, en udnyttelsesbeskyttelse samt en kombination af to parallelle virusscannere, der genkender potentielle trusler allerede ved deres karakteristiske adfærd. Også selvom deres signatur endnu ikke er registreret i databasen.

Slut med at glemme adgangskoder takket være en password manager.

Med det stigende antal platforme i anvendelse, konti og tjenesteydelser stiger også antallet af adgangsdata, som brugeren skal holde styr på. Mange brugere har allerede givet op og benytter den samme adgangskode næsten over alt, da det er umuligt at huske i snesevis af sikre adgangskoder med tal, bogstaver og specialtegn. Hvis kriminelle får fat i en kontoadgang, så har de adgang til mange vigtige tjenester som e-mailkonto, streamingkonto eller onlinebanking.

Takket være G DATAs styring af adgangskoder, er dette problem nu løst. Det tager kun et klik at gemme og hente adgangskoder til enhver tænkelig tjeneste. Brugere, der køber G DATA Total Security 2019, skal fremover kun huske én adgangskode. Adgangskodesikkerheden øger ikke kun sikkerheden generelt, men gør det også overflødigt at nulstille glemte adgangskoder.

G DATA Total Security 2019 gør data utilgængelige for andre

I tider med omfattende netværkstilslutning kræver fortrolige dokumenter og informationer særlig beskyttelse. Dette betyder ikke kun at gøre dataene utilgængelige for andre. De skal også beskyttes mod børn eller andre, som bor i hjemmet. Med datakrypteringen i G DATA Total Security kan filer og mapper nemt beskyttes med adgangskode og sikkert krypteres.

Krypteringen fungerer også med lagringsmedier som egnede hukommelseskort, harddiske og USB-sticks. Brugeren kan dermed selv bestemme, på hvilke datamedier systemet skal anvendes. Og skulle datamediet gå tabt, så er det takket være datakrypteringen heller ikke længere noget problem.

Automatisk sikkerhedskopiering af vigtige data

I en digital tidsalder er datatab en af de største trusler. Det gælder både for virksomhedsdata og for private dokumenter og minder. Derfor er regelmæssig sikkerhedskopiering så vigtig. G DATA Total Security gør datasikring nemmere og beskytter dermed effektivt mod tab af data. Efter valg gemmer softwaren data, inklusive adgangskodebeskyttelse, enten lokalt i systemet eller i et tilknyttet skylager. Ud over tjenester som Dropbox og Google Drive understøtter G DATA Total Security også den tyske skytjeneste DriveOnWeb, der endda inkluderer 5 GB ekstra lagerplads.

PlatformWindows
OperativsystemWindows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7
Arbejdshukommelsemindst 2 GB RAM (mere anbefales)
GrafikkortIntet
LydkortIntet
HarddiskIntet
SkærmIntet
Videreførende links til "G DATA Total Security 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
G DATA Total Security 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat