G DATA Internet Security 2019

G DATA Internet Security 2019
140,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • G DATA
  • 100958-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Engelsk
  • 15-30 minutter
G DATA Internet Security 2019 - Sikkerhed med hybrid beskyttelse G DATA Internet Security...mere

Produktinformationer "G DATA Internet Security 2019"

G DATA Internet Security 2019 - Sikkerhed med hybrid beskyttelse


G DATA Internet Security 2019 er teknologisk moderne antivirusløsning af seneste generation, som er nem at bruge. Den fungerer med to forskellige beskyttelsesmoduler, der supplerer hinanden. På denne måde opnår brugeren en dobbelt beskyttelse: Hvad det ene modul ikke kan, det kan det andet. Blandt funktionerne i denne suite af antivirus finder du blandt andet beskyttelse mod phising og udnyttelse og overvågning af filers adfærd. Systemet advarer hurtigt brugeren om uregelmæssigheder og sårbarheder. Opdateringerne hver time, den intelligente firewall og antispamfunktionen bidrager også til din PC's sikkerhed. Sikkerhedsteknolgierne beskyttes endvidere om ransomware og cyberkriminelle. Produktet er velegnet til computere i hjemme, da det også indeholder en børnesikringsfunktion og beskyttelse ved shopping og banking online. Hvis du beslutter at købe G DATA Internet Security 2019, kan du være sikker på særlig høj beskyttelse med malware.

Omfangsrig databeskyttelse

Man kan købe G DATA Internet Security 2019 og dermed lidt færre bekymringer i det daglige. Denne brugerorienterede software overtager meget af det, du ellers selv skulle tænke på. Naturligvis kan du som bruger selv bestemme graden af automatisering. For eksempel er det muligt at udføre automatisk kontrol af USB-sticks og eksterne harddiske. Hvis antivirusmodulerne scanner disse datalagre, bliver skadelige filer ikke overført til din egen PC. Også den automatiske skysikring af personlige data kan være nyttig. Du kan både vælge at gemme sikkerhedskopien på en lokal disk og gemme filer på servere i Tyskland, som G DATA har reserveret til sine kunders sikkerhedskopier. På denne måde har du altid originalerne klar til genopretning - en ekstra beskyttelse mod tab og tyveri.

Avancerede funktioner til Windowsbrugere

Køb og installation af G DATA Internet Security 2019 gør brugen af PC'en mere sikker på mange områder. For eksempel beskytter softwaren mod at modtage og sende e-mails med malware. Virusscanneren kontrollerer alle e-mails for skadeligt indhold og forhindrer dermed, at brugeren utilsigtet afslører private data. Derudover scanner OutbreakShield-teknologien meddelelser for typiske spamfunktioner og matcher dem med en database. På den måde kan potentielt skadelige filer stoppes tidligt.
Når du navigerer på internet, kan G DATA Firewall overvåge alle ind- og udgående forbindelser. Det beskytter mod hackere og installation af spionsoftware. Filer med skadelig software, som downloades i baggrunden, bliver blokeret. Software Internet Security fungerer med opdatering af virussignaturer hver time samt med en skyløsning. Alle benyttede internetadresser matches med en liste i en database. Sider, der er kendt for at indeholde skadeligt indhold, bliver blokeret. Derfor tilbyder Internet Security Suite en vis beskyttelse med phisinglinks og angreb via sociale netværker. Endelig forhindres også åbningen af link, der indeholder skadelig software.
G DATA Internet Security 2019 afbryder også straks skadelige krypteringsprocesser og beskytter PC'ens bruger mod ransomsoftware.

Problemfrit køb af antivirussoftware

Hos lizengo er det nemt at købe G DATA Internet Security 2019. Her kan du downloade softwaren lovligt og modtage den nødvendige produktnøgle. Du kan vælge, om du vil beskytte en eller flere PC'er samtidigt. Du kan også vælge længere løbetid end et år. Og lizengos team står naturligvis klar, hvis du har spørgsmål.
G DATA et godt valg specielt for PC-brugere, der leder efter en virusbeskyttelsesløsning fra Tyskland. Softwarefirmaet beskytter årligt virksomheder mod skader for milliarder på grund af malware. Det har allerede 33 års erfaring med kamp mod cybertrusler. Med hovedsæde i Bochum og ren række filiarer beskæftiger firmaet godt 500
medarbejdere over hele verden på at beskytte firmaets kunder. G DATA Internet Security 2019 er efterfølgeren til populær antivirussoftware som Internet Security 2017 eller 2018.

Operativsystem Windows 10 / 8.x / 7 (32 eller 64-bit)
Arbejdshukommelse Mindst 2 GB
Andet Internetforbindelse til installation samt opdatering af virussignaturer og software nødvendig
Videreførende links til "G DATA Internet Security 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
G DATA Internet Security 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat