G DATA Antivirus 2019

G DATA Antivirus 2019
120,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • G DATA
  • 100957-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Engelsk
  • 15-30 minutter
Køb G DATA Antivirus 2019, og glæd dig til et sikkert system G DATA Antivirus 2019 er den...mere

Produktinformationer "G DATA Antivirus 2019"

Køb G DATA Antivirus 2019, og glæd dig til et sikkert system

G DATA Antivirus 2019 er den ideelle antivirusløsning til privatbrugere. Softwaren er optimeret til at bruge små ressourcer under dit arbejde og sikre en høj hastighed, også ved baggrunds-scanning af vigtige data. Med softaren er der således ikke nogen risiko for tab af ydelse ved brug af andre anvendelsesmuligheder. Programmets høje virusgenkendelsesgrad sikres ved, at to virus-scannere arbejder samtidigt. De søger både efter allerede kendt, skadelig software og helt nye vira eller trusler, der kun er begrænset til den pågældende enhed. At den teknologi er nødvendig, viser et tal for, hvor tit nye vira opstår: Ca. hver sjette sekund dukker der ny skadelig software op. Brugere, der køber G DATA Antivirus 2019,, sikrer sig bedst muligt mod dem.

G DATA Antivirus 2019 arbejder proaktivt for at sikre en pålidelig beskyttelse. Lige så snart udførte filer opfører sig mistænkeligt - f.eks. idet de i baggrunden starter processer, der ikke har noget med den egentlige fil at gøre, stoppes de af antivirussoftwaren. Erfarne brugere kan så afgøre manuelt, hvad der skal ske med filen. Alle andre vil forlade sig på de sikre indstillinger, der allerede er på softwaren. Dette fungerer også for downloads: De når ikke helt ned på pc'en, hvis antivirus-scanneren har konstateret en trussel. Da internettet er den største indgangsdør for skadelig software af enhver art, beskyttes brugerne meget effektivt med denne teknologi.

Når brugere køber G DATA Antivirus 2019, beskyttes de desuden mod sikkerhedshuller i andre programmer, såsom Adobe Flash, Microsoft Office og lignende applikationer. Ingen software kan være 100 % sikker til enhver tid - og G DATA Antivirus 2019 sørger for, at ethvert sikkerhedshul forbliver lukket. Så brugerne har intet at frygte, når sikkerhedshuller udnyttes, der er specielt skræddersyet til softwaren på deres egen computer. Det fungerer også ved huller, der ikke har været kendt i lang tid: Antivirusprogrammet tjekker, hvordan den skadelige software opfører sig, og om den derved adskiller sig fra normale programmer.

Anvendelsen af dette værktøj gør også søgning på internettet betydeligt sikrere: Websteder, der er inficeret med skadelig kode, blokerer virus-scanneren, før de overhovedet er opkaldt. Det bliver således sikrere at købe ind på internettet eller udføre bankforretninger online. Disse sikkerhedsegenskaber strækker sig også til specielle bank-trojanske heste: De findes for at manipulere med overførsler og dermed tilføje delvis betydelige skader. Ved hjælp af teknologien BankGuard, der er integreret i G DATA Antivirus 2019, genkendes manipulation af denne art straks og erstattes efterfølgende af den oprindelige overførsel. Den skadelige software slettes i samme åndedrag.

Desuden beskytter programmet effektivt mod afpresnings-trojanske heste, som er blevet udbredt i de senere år. De låser indholdet af en harddisk, og frigiver det først efter en betaling. Også her kommer en proaktiv teknologi til gavn, idet den forhindrer, at de pågældende data låses. Ved mistænkelige aktiviteter på harddisken stopper antivirusløsningen processen straks og afgiver melding herom til dig. Pengeafpressere har således ikke en chance mod brugere, der køber G DATA Antivirus 2019 og føler sig effektivt beskyttet mod alle slags trusler, og er trygge ved, at deres filer permanent er i sikkerhed.

Da man udviklede softaren, var man opmærksom på at opnå en minimal belastning af ressourcerne. På trods af de talrige egenskaber, der foruden de kendte mekanismer også yder beskyttelse mod inficerede e-mails, kan der selv ikke på ældre enheder mærkes tab af ydelse. Det ses også i betragtning af de små krav til systemet. Selv ældre computere og notebooks beskyttes således på fremragende vis, når brugeren køber G DATA Antivirus 2019 .

Operativsystem Understøttelse til Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 og Windows 7 i 32- eller 64-version
RAM Mindst 2 GB
Harddisk Mindst 500 MB fri lagringsplads
Internet Aktiv forbindelse nødvendig til signatur-opdateringer
Videreførende links til "G DATA Antivirus 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
G DATA Antivirus 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat