Bitdefender Total Security 2019

Bitdefender Total Security 2019
389,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • Bitdefender
  • 100553.6-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Engelsk
  • 15-30 minutter
Bitdefender Total Security 2019 er en Multi-Device-løsning, der yder beskyttelse til Windows- og...mere

Produktinformationer "Bitdefender Total Security 2019"

Bitdefender Total Security 2019 er en Multi-Device-løsning, der yder beskyttelse til Windows- og Mac-PC'er, men også til tabletcomputere, notebooks og smartphones. Sikkerhedssoftwarens mange funktioner omfatter blandt andet adware- og malware-genkendelse, lokalisering i tilfælde af tyveri eller tab samt en firewall mod angreb fra internettet. Praktiske Bitdefender-værktøjer såsom adgangskodehåndtering, datamakulator og sårbarhedsscanning står også til brugerens rådighed. Med blot ét køb kan man sikre flere private eller virksomhedsenheder - og det drejer sig om beskyttelse mod spyware, rootkits, phishing, trojanske heste, virusser, ransomware og andet. Efter behov kan man også aktivere Bitdefenders børnesikring. Den har f.eks. en meget overbevisende GPS-lokalisering og skærmtidsbegrænsning. For at brugeren kan bevare overblikket over mængden af aktiverbare funktioner, kan "Bitdefender Autopilot" efter ønske overtage beslutningstagningen.

Sikker under alle online-aktiviteter

Bitdefender Total Security 2019 overvåger proaktivt alle internetforbindelser. Det betyder: Softwaren træder ind, før der overhovedet er mistanke om virusser. Dermed registrerer den selv endnu ukendte virusser. Mulig ondsindet kode registreres og undgås efter behov. Det samme sker i tilfælde af phishing-forsøg, hvorved det hindres, at brugerens fortrolige data bliver stjålet. Blandt andet til e-mail-korrespondancen er der integreret en cloud spam-beskyttelse, beskyttelsesfunktioner til mapper, der skal frigives, og datatrafik over Instant Messaging. For på enkel vis at sikre data på eksterne datamedier indeholder sikkerheds-suiten en backup-funktion. Blandt de nyttige funktioner i Bitdefender Total Security 2019 er desuden en datarenser, der fjerner duplikater og overflødige indførelser i Registry samt kryptering af fortrolige data.

Funktioner til onlineshopping og mobile enheder

For at alle disse funktioner ikke skal overbelaste systemerne, så findes "Bitdefender Autopilot". Den styrer sikkerhedssoftwaren, så den passer til PC-ydelsen. Det sparer brugeren for mange popups og forespørgsler. Betaler man ofte online, så kan man drage fordel af den medfølgende virtuelle browser og Safepay-funktionen. Eventuelle angreb på finansielle data opfanges og vil dermed ikke kunne trænge ind i det øvrige system. Praktisk: Adgangskoder og bankforbindelser kan lagres i den sikrede "tegnebog". For tabletcomputere og smartphones er det interessant med Anti Theft-funktionen, der kan lokalisere mistede eller stjålne enheder. Brugere af USB-lagermedier kan også sikres mod virusser ved at blive "vaccineret", hvorved antallet af overførselsveje for skadelig software mindskes.

Altid opdateret antivirussoftware på alle enheder

Sikkerhedssoftwarens enkeltkomponenter kan styres via en browser. Det bliver dog endnu behagerligere, hvis man styrer alle installationer, der hører til en Bitdefender Total Security 2019 licens, med sin Bitdefender Central App. Appen kan installeres på iOS eller android. Ved hjælp af appen kan der startes virusscanninger på alle enheder, og der kan når som helst accepteres sikkerhedsopdateringer af Bitdefender. Desuden får brugeren ad den vej hurtigst kontakt til Bitdefenders support-team. Som alle Bitdefender-produkter modtager Total Security 2019 også løbende opdateringer via internettet. Opdateringerne forløber automatisk. Brugeren modtager uden videre medvirken altid den seneste sikring mod eventuelle trusler fra cyberspace.

En licensnøgle til flere enheder

En Multi Device-løsning som Bitdefender Total Security er en god investering for familier, små virksomheder, selvstændige uden ansatte og privatpersoner, som har flere computere. Den kombinerede software downloades til hver enhed i den udgave, der passer til operativsystemet, og til det formål anvendes den samme licensnøgle. Er der spørgsmål til installationsprocessen eller til anvendelse af softwaren, sidder Lizengos team klar ved telefonen. Interesserede købere bør før købet overveje, om man vil bruge softwaren i et, to eller tre år frem i tiden. Der fås også en licenstype, der endog gælder op til 10 enheder. Sammenfattende kan man sige, at Bitdefender Total Security 2019er det rigtige valg for alle, der benytter og ønsker at beskytte flere - såvel mobile som stationære - computere.

Operativsystem Windows 7 med Service Pack 1 eller højere
Tilgængelig harddiskplads 2 GB
Operativsystem Android 4.0.3 eller højere
Operativsystem iOS 10 eller højere
Operativsystem Mac OS X Mavericks (10.9.5) eller, Mac OS X Yosemite (10.10.5) eller, Mac OS X El Capitan (10.11.6) elle,r Mac OS Sierra (10.12.5 eller senere) eller, Mac OS High Sierra (10.13.0 eller senere)
Videreførende links til "Bitdefender Total Security 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Bitdefender Total Security 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat