Bitdefender Total Security 2020

Bitdefender Total Security 2020
270,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
 • Bitdefender
 • 100973.6-DK
 • Ny
 • 1 år
 • Engelsk
 • 15-30 minutter
Bitdefender Total Security 2020: omfattende beskyttelse af alle enhedsklasser Bitdefender...mere

Produktinformationer "Bitdefender Total Security 2020"

Bitdefender Total Security 2020: omfattende beskyttelse af alle enhedsklasser

Bitdefender Total Security 2020 er den ideelle løsning til ikke blot at beskytte computere, men også smartphones og tabletcomputere, mod angreb fra nettet. Antivirussoftwaren forringer ikke it-systemernes ydeevne. Det intelligente program fjerner af sig selv sårbarheder. Brugerens privatsfære bliver ligeleds beskyttet.

Køb Bitdefender Total Security 2020: overblik over de vigtigste funktioner og egenskaber

 • findes til operativsystemer til de fleste computere samt de gængse mobile platforme
 • omfattende beskyttelse mod angreb fra nettet
 • flertrins-ransom-beskyttelse
 • bevarelse af systemydelse takket være forskelige funktioner
 • effektiv beskyttelse af privatsfæren
 • vidtgående automatisk beskyttelse
 • sårbarheder i systemet opdages og fjernes autonomt

Bitdefender Total Security 2020 til Windows, Mac, iOS og Android

Brugere, som køber Bitdefender Total Security 2020, får en løsning, der egner sig til alle enhedsklasser. Hvad angår PC'er, er softwaren kompatibel med alle computere, der kører med Windows og Mac OS. Hvad mobile enheder angår, understøttes alle smartphones og tabletcomputere, som styres af android eller iOS. Brugere, som ikke kun vil passe på én enhed, bør derfor vælge en version, der dækker flere enheder.

På grund af sin kompatibilitet med næsten alle vidt udbredte operativsystemer er Bitdefender Total Security 2020 en fremragende løsning til virksomheder af enhver størrelse. Softwaren er for eksempel velegnet til at sikre medarbejdernes computere på kontoret samtidig med mobile enheder, der benyttes af medarbejdere på farten.

Angreb fra nettet afvises kompetent.

Den vigtiste opgave for enhver antivirussoftware er at afværge angreb af enhver art. Brugere, der køber Bitdefender Total Security 2020, kan være sikre på at få en løsning, der opfylder dette krav til punkt og prikke. Programmer som Bitdefender Shield eller netværkssikringen sørger for, at online-angreb automatisk afværges på alle systemniveauer - lige fra virksomhedens netværksinfrastruktur og helt ned til en privat brugers enlige enhed.

Bitdefender Total Security 2020 byder således på talrige unikke salgsargumenter, hvorved softwaren på den mest positive måde distancerer sig fra andre løsninger. Flertrins-ransomware-beskyttelsen er en af dem, der virkeligt udmærker sig: For såvel erhvervs- som private brugere er datatyveri blevet et stort problem. Ved et sådant angreb frigives dataene normalt kun ved at betale 'kidnapperne' løsepenge. Selv sikkerhedseksperter råder til bare at betale, når dette sker. Brugere, der køber Bitdefender Total Security 2020, kan være sikre på, at de slet ikke kommer til at befinde sig i sådanne situationer. I et samspil med "sikkerhedsmodulet" sørger ransomware-beskyttelsen for, at bruger- og systemdata ikke kan krypteres uden godkendelse. Total Security 2020 er derfor en fortræffelig løsning for alle, der arbejder med følsomme data, som for eksempel webbutikker, advokatfirmaer, lægepraksisser eller forsikringsselskaber.

Sikkerhed på autopilot: For maksimal computerydelse

Antivirussoftware har ofte den ubehagelige uvane at gribe negativt ind i systemers ydeevne. Scanningerne og beskyttelsesforanstaltningerne gør det nødvendigt at gribe ind i kørende processer. Hvilket selvfølgelig gør dem langsommere. Brugere, der køber Bitdefender Total Security 2020, behøver slet ikke at bekymre sig om dette. Softwaren indeholder de nødvendige underprogrammer til at opretholde systemernes ydeevne. Autopiloten sørger blandt andet for, at løsningen automatisk udfører sit arbejde i baggrunden. Desuden iværksætter den sikkerhedsforanstaltninger, der harmonerer med brugerens anvendelsesadfærd samt systemkravene.Bitdefender Photon sørger i Total Security 2020 desuden for, at løsningen tilpasser sig såvel det pågældende systems hardware- som softwarekonfiguration. Det vil sige, at softwaren lykkes med en bemærkelsesværdig spredning: Løsningen sikrer maksimal ydeevne og sparer samtidig på ressourcerne.

Og derudover fjerner den samtidigt på intelligent måde potentielle svagheder. Eksempelvis gør ufuldstændige poster i Registry eller ikke helt slettede programmer ikke blot sit eget system langsommere, men åbner også dørene for trojanske heste, malware og anden ondartet kode. Bitdefender finder og fjerner sådanne svagheder.

Privatsfæren får omfattende beskyttelse

Bitdefender Total Security beskytter brugerens privatsfære på tværs af alle enhedsklasser takket være grundigt gennemarbejdede systemer. Softwaren indeholder blandt andet mikrofonovervågning, garanterer sikker netbank, webcam-beskyttelse og fungerer som WLAN-sikkerhedsrådgiver. Inkluderet er desuden børnesikring, beskyttelse mod phishing-mails, krypteringsmuligheder, beskyttelse på de sociale medier og en antisporingsfunktion.Bitdefender indeholder også et VPN: Det vil sige, at brugerens datatrafik foregår med kryptering.

Fremragende kvalitet

Bitdefender Total Security 2020 tilbyder en kvalitet uden sidestykke. Dette er bekræftet gang på gang af uafhængige eksperter. Eksempelvis har Stiftung Warentest, Computerbild og AV-Test kåret softwaren til bedste antivirusløsning.

Operativsystem:Windows 7 eller senere, Mac OS: Yosemite (10.10) eller senere, Android 4.1 eller senere, iOS 11.2 eller senere
Processor:mindst Intel CORE 2 Duo (2 GHz) eller tilsvarende
Arbejdshukommelse:mindst 2 GB
Plads på harddisk:2,5 GB (Windows), 1 GB (Mac OS)
Videreførende links til "Bitdefender Total Security 2020"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Bitdefender Total Security 2020 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat