Bitdefender Internet Security 2020

Bitdefender Internet Security 2020
145,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • Bitdefender
  • 100972-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Engelsk
  • 15-30 minutter
Bitdefender Internet Security 2020 - omfattende beskyttelse i nettet Køb af Bitdefender...mere

Produktinformationer "Bitdefender Internet Security 2020"

Bitdefender Internet Security 2020 - omfattende beskyttelse i nettet

Køb af Bitdefender Internet Security 2020 er en investering i computersikkerhed, der lønner sig i det lange løb. Suiten beskytter mod diverse farer fra internettet. For det første søges der aktivt efter phishing-mails, rootkits, ransomware, virusser, trojanske heste, malware og spyware. For det andet giver den integrerede firewall et passivt værn mod angreb. Bitdefender-programsamlingen kombinerer adfærdsbaseret malware-genkendelse, cloud-funktionalitet og klassiske signaturer. Dermed holdes mængden af fejlalarmer på et minimum. Suiten rundes af med forskellige attraktive værktøjer. Dertil skal lægges databoksen, hvor man kan sikre følsomme data. Brugere af netbank og onlinehandel kan holde ders pinkoder, TANs og adgangskoder fuldstændigt hemmelige med funktionen "SafePay". Det sker via en afskærmet specialbrowser i Bitdefender Internet Security 2020.

Ideel virusbeskyttelse til den hjemlige PC

Bitdefender Internet Security 2020 er helt igennem løsningen til mindre virksomheder. Mange af mulighederne i sikkerhedssuiten drejer sig dog om behovene i computere som dem, der står i mange husstande. Med blot et enkelt køb kan flere familiemedlemmer hjælpes i hverdagen: Multienheds-løsningen passer ikke kun på PC'en, men kan også beskytte blandt andet smartphones med Android. Som særlig beskyttelse af børn og unge står sikkerhedssoftwaren klar med en integreret overvågningsfunktion. Det er i denne sammenhæng også en god ting, at links og indhold på sociale netværk automatisk kontrolleres for malware. Selvfølgelig beskyttes webcams også mod hackerangreb. Som et omfangsrigt sæt af sikkerhedsværktøjer indeholder Internet Security 2020 desuden en scanningfunktion, der viser sårbarheder i systemet. Efter behov kan filer slettes for evigt i "datamakulatoren".
Efter installation af Bitdefender behøver brugeren ikke længere at gemme adgangskoder og adgangsdata enkeltvis: Adgangskodestyringen administrerer og beskytter dem.Det giver også god mening at købe Bitdefender Internet Security 2020, da den gør det nemmere at være på nettet i forbindelse med rejser.

Beskyttelse af privatsfæren, sikring af PC'ens ydeevne

Bitdefender Internet Security 2020 sikrer PC-brugeren mod trusler, uden at det har nogen nævneværdig negativ indvirkning på systemets ydeevne. Sikkerhedssoftwaren reagerer hurtigt, hvis der forekommer noget usædvanligt på PC'en. Dette garanterer en høj realtidsbeskyttelse af brugerens data. Derudover er det muligt at beskytte sig mod, at ubeføjede får indblik i onlineaktiviteter, idet Bitdefender krypterer datatrafikken på Windows-computere. En nyhed i 2020-versionen er antisporingsværktøjet. Den blokerer for uønskede datasamlere. Derved indlæses hjemmesider hurtigere, og privatsfæren udvides. Med den integrerede mikrofonovervågning bestemmer brugerne suverænt, hvilke applikationer der må få adgang til mikrofonen. Som det var tilfældet allerede i den forrige version, skelner sikkerhedssuiten mellem spil-, film- og arbejdstilstand.
Hvis man overvejer at købe Bitdefender Internet Security 2020, er der ingen grund til at frygte en langsom PC.

Forbedret sikkerhedssuite for totalbeskyttelse

Til de forbedrede funktioner i Bitdefender Internet Security 2020 hører, i forhold til den forrige version, WLAN-sikkerhedsrådgiveren". Den går direkte ind og kontrollerer, om aktive apps opfører sig mistænkeligt. Totalt set er det mange forskellige internetforbindelser, der overvåges. Det drejer sig for eksempel om mail-trafik, frigivne kataloger og datatrafik på instant messaging. Under denne overvågning forsøger programmet ikke at belaste brugeren med for mange forespørgsler. Desuden analyserer softwaren, hvordan PC'en netop anvendes. Alt efter om der spilles, arbejdes eller ses film lukker suiten for baggrundsaktiviteter eller popup-vinduer. Det er også praktisk, at Bitdefender tilpasser grafikindstillingerne efter den relevante anvendelse. På den måde kan brugeren udnytte sin computers fulde ydeevne uden selv at skulle foretage alt for mange indstillinger. Hos Lizengo får man de rigtige licenser og kan uden problemer downloade programmet. Når man planlægger at købe Bitdefender Internet Security 2020, eller hvis der opstår spørgsmål til installationen, kan der hentes hjælp hos lizengo-teamet.

Operativsystem: Windows 7 med SP1, Windows 8 eller 8.1, Windows 10
Processor: mindst 2 kerner og 2 GHz
Arbejdshukommelse: mindst 2 GB
Plads på harddisk: 2 GB (minimum)
Software: Internet Explorer fra version 10
Videreførende links til "Bitdefender Internet Security 2020"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Bitdefender Internet Security 2020 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat