Bitdefender Internet Security 2019

Bitdefender Internet Security 2019
159,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
 • Bitdefender
 • 100552-DK
 • Ny
 • 1 år
 • Engelsk
 • 15-30 minutter
Bitdefender Internet Security 2019 står for total-realtidsbeskyttelse. Brugerens data sikres med...mere

Produktinformationer "Bitdefender Internet Security 2019"

Bitdefender Internet Security 2019 står for total-realtidsbeskyttelse. Brugerens data sikres med forskellige mekanismer. Navnlig detekteringen af skadelig software har allerede fået de højeste karakterer af uafhængige institutter. Det progressive trusselsforsvar sikres blandt andet ved en flertrinsbeskyttelse mod ransomware. Brugeren forebygger med installationen
af denne sikkerhedssuite såvel internetangreb som
phishing- og svindelforsøg. Under alle omstændigheder er der indbygget en redningsmodus, der sørger for, at vigtige data bringes i sikkerhed ved virusinfektioner.

Beskyttelse af privatsfæren

Til beskyttelse af alle personlige eller virksomhedsrelevante data på nettet indeholder Bitdefender Internet Security 2019:

 • en basisversion af Bitdefender VPN, der beskytter i offentlige net
 • en WLAN-sikkerhedsrådgiver
 • webcam-beskyttelse
 • udvidet beskyttelse mod angreb fra ransomware
 • funktioner, der giver sikrere netbankfunktion og benyttelse af sociale medier
 • en forebyggende sårbarhedsanalyse af PC-systemet
 • datamakulator til følsomme data.

Den fulde funktion af den integrerede børnesikring kan man styre via Bitdefender Central App. Appen styrer brugerens Bitdefender-produkter på tværs af alle enheder. Bitdefender Internet Security 2019 hjælper med til at sørge for, at børn kun er på internettet i kortere tid, og at forældrene er ajour med hvilke aktiviteter børnene deltager i på deres PC'er og mobile enheder. Derudover kan der defineres pålidelige kontakter. Efter aktivering er det kun disse, der må sende tekstmeddelelser eller foretage opkald til børnene. Man kan eventuelt aktivere GPS-lokalisering, så forældrene uden et opkald ved, om deres børn er ankommet sikkert til deres bestemmelsessted.

Nem beskyttelse også af notebooks

Bitdefenders sikkerhedsløsning er designet på en måde, så den også kan anvendes af de knap så IT-kyndige. Under installationen kan kunden endog efter behov søge telefonsupport fra Lizengo. Navnlig to bestemte funktioner i Internet Security 2019 vil være vigtige for ejere af notebooks. Med den ene funktion tilpasser Bitdefender-softwaren efter ønske systemindstillingerne midlertidigt sådan, at batterierne holder strømmen længere. Den anden funktion hjælper med til at undgå unødvendige forespørgsler. Den opdager nemlig selv, om PC'en er i spil-, film- eller arbejdsmodus. Det vil sige, at den lukker ned for uvigtige baggrundsaktiviteter eller standser popups.

Knapt mærkbar nedgang i PC-ydelse

Brugeren af Bitdefender Internet Security 2019 skal ikke være bange for, at vedkommendes PC bliver nævneværdigt langsommere. Sikkerhedssoftwaren sørger for optimeret hastighed og begrænsning til de til enhver tid relevante beskyttelsesfunktioner. For eksempel er der sket en forbedring af rådgivningsværktøjet "Autopilot", som hele tiden holder øje med den aktuelle sikkerhedssituation. Autopiloten er den ukomplicerede grænseflade, der afgør, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der skal iværksættes. Det er målet at få disse i sync med PC-systemets krav. Er der behov for virusscanninger, så gennemføres disse i regneintensive processer i Bitdefender Cloud. I forbindelse med scanningen holdes indholdet af dataene selvfølgelig skjult. Til at aflaste systemressourcerne og til at øge systemydelsen benyttes den innovative teknologi "Bitdefender Photon". Denne tilpasser procedurerne i Bitdefender Internet Security 2019 til den enkeltes hardware- og softwarekonfiguration.

Virusbeskyttelse til forskellige behov

Hos Lizengo kan der købes originalsoftware til direkte download. Bitdefenders omfattende sikkerhedsløsning kan erhverves som enkeltlicens, der er gyldig i et, to eller tre år. Det er for eksempel interessant til hjemme-PC'en, især hvis den anvendes af flere familiemedlemmer. Desuden er denne Bitdefender-software en god idé for selvstændige erhvervsdrivende, der håndterer kontrakter og udsender fakturaer med en Windows-PC. Den integrerede sikkerhedsbrowser er også relevant for virksomheder, der har brug for onlineadgang til vigtige virksomhedsdata og samtidig ønsker at beskytte disse. Derfor tilbyder vi også licensnøgler og download til tre, fem eller ti enheder på samme tid. Når man har flere computere med den samme sikkerhedsløsning, gør det bare hverdagen lettere i fremtiden. Bitdefender Internet Security 2019 er derfor det rigtige valg for såvel den private bruger som for selvstændige og virksomheder.

Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1 eller højere
CPU: Dual-Core 1,6-GHz-processor
RAM: 1 GB
Fast pladelager: 1,5 GB tilgængelig hukommelse
Browser: Internet Explorer fra version 10 eller Google Chrome fra version 34 eller Mozilla Firefox fra version 30

Videreførende links til "Bitdefender Internet Security 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Bitdefender Internet Security 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat