Bitdefender Antivirus Plus 2020

Bitdefender Antivirus Plus 2020
102,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • Bitdefender
  • 100971-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Engelsk
  • 15-30 minutter
Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Aldrig har sikkerhed været mere fordelagtig Softwaresmedjen...mere

Produktinformationer "Bitdefender Antivirus Plus 2020"

Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Aldrig har sikkerhed været mere fordelagtig

Softwaresmedjen Bitdefender har allerede i mange år leveret fremragende sikkerhedssoftware, der hyppigt ligger rigtigt højt i diverse tests. Brugere, der køber Bitdefender Antivirus Plus 2020, nyder tilsvarende godt af den kendte kvalitet. Hertil kommer talrige gennemarbejdede funktioner, detailforbedringer samt nye funktioner og egenskaber, der gør softwaren endnu mere sikker.

Fuld beskyttelse mod virusser og spyware

Uanset, om det er virusser eller spyware. Brugere, der køber Bitdefender Antivirus Plus 2020, behøver ikke længere at bekymre sig desangående. Softwarens hjerte er den proaktive virusscanner, der ikke kun afviser kendte skadegørere, men også på forhånd registrerer potentielt skadelige koder. Det er den nyudviklede antivirus-maskine, der muliggør adfærdsbaseret realtidssporing af skadegørere.

Interessant: Hvis softwaren kører i den ligeledes nye autopilot-tilstand, bliver brugeren ikke længere forstyrret af popups eller alarmer.Bitdefender Antivirus ordner problemerne omkring den optimale systemsikkerhed i baggrunden. Det er navnlig en stor fordel ved gaming, arbejde og ved nydelsen af medier. Dertil kommer en flertrins-ransomware-beskyttelse, der hindrer, at ondartede skadegørere krypterer vigtige data.

Pakken afrundes med den omfattende netværks-sikkerhedsbeskyttelse. Den nyudviklede teknologi registrerer allerede mistænkelig aktivitet på netværksniveau og formår at afværge selv ondsindet malware, de mest komplekse exploits, botnetangreb og endda massive brute force-angreb.

Mere privatsfære, webfilter og sikker netbank

Nu om dage indsamles der data alle steder i netværket. Det sætter antisporingsværktøjet fra Bitdefender en stopper for. Takket være værktøjet i Bitdefender Antivirus Plus 2020 er det nu muligt med bare et par klik at surfe privat og administrere alle trackere, der indsamler data. Dertil kommer et forbedret webfilter. Dette forhindrer brugere i, uforvarende, at lande på ondsindede eller virusinficerede websteder.

Softwaresmedene låser dermed effektivt af for cyberangreb via bagdøren. Mindst ligeså interessant er det egenudviklede netbanksmodul kaldet Bitdefender Safepay. Det forseglede miljø garanterer sikre betalingstransaktioner og tilføjer endog automatisk deponerede kreditkort, hvis det ønskes.

Datamakulator, WLAN-sikkerhedsrådgiver og rådgivning om sårbarheder for Windows-enheder

At sikkerhedssoftwaren i 2020-udgaven er et fremragende valg for Windows-enheder, skyldes ikke mindst de mange ekstra sikkerhedsfunktioner. Først og fremmest er der den integrerede datamakulator. Den sletter selv følsomme data på harddiske og andre drev for evigt ved gentagne overskrivninger, så der simpelthen ikke er spor tilbage af dataene. Med et museklik kan brugerne af den aktuelle version af Bitdefender Plus også beskytte deres vigtigste data mod uautoriserede ændringer.

Ikke mindre nyttig er den reviderede WLAN-sikkerhedsrådgiver. Den vurderer altid og overalt sikkerheden i routere og WLAN-netværk, så brugerne ikke engang begynder at koble sig op til potentielt usikre netværk. Ud over WLAN-sikkerhedsrådgivningen udmærker Bitdefender sig også ved en omfattende sårbarhedsvurdering. Brugere kan således søge efter sårbarheder og sikkerhedshuller i deres system med blot et enkelt klik - lettere bliver det ikke.

Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Køb den gentagne testvinder

Fagpressen er også blevet overbevist af Bitdefender Antivirus Plus 2020. Ikke for intet har den seneste version sejret over flere hårde konkurrenter og betragtes i år som den bedste virusbeskyttelse til Windows-PC'er. Beviset for denne status er priserne fra ComputerBild (4/2019), PC Magazin (1/2019), AV Comparatives (2/2019) samt AV-Test (2/2019).

PlatformWindows
OperativsystemWindows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorIntel Core 2 Duo med 2 GHz eller tilsvarende processor (minimum)
Arbejdshukommelse2 GB (minimum)
GrafikkortIntet
LydkortIntet
Harddisk2,5 GB (minimum)
SkærmSuper-VGA-Monitor med mindst 1024 x 768 pixels
Videreførende links til "Bitdefender Antivirus Plus 2020"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat