Bitdefender Antivirus Plus 2019

Bitdefender Antivirus Plus 2019
139,00 kr.

inkl. moms.

Enheder / år:

Softwaredownload + licensnøgle
  • Bitdefender
  • 100554-DK
  • Ny
  • 1 år
  • Engelsk
  • 15-30 minutter
Windows-brugere får med Bitdefender Antivirus Plus 2019 et gennemarbejdet virusprogram med stor...mere

Produktinformationer "Bitdefender Antivirus Plus 2019"

Windows-brugere får med Bitdefender Antivirus Plus 2019 et gennemarbejdet virusprogram med stor merværdi. Du har altid kontrol over dine data, når den meget effektive malware-beskyttelse sættes ind. Programmet beskytter ikke kun mod virus, men også mod orm, trojanske heste, rootkits, spyware, zero-day-exploits med videre. Den forbedrede flertrinsbeskyttelse mod ransomware indeholder blandt andet et databeskyttelseslag, som beskytter billeder, musik og lignende mod låsning via et ransomware-angreb. Når der surfes på internettet, bliver brugeren advaret om sandsynlige phishing-websteder - allerede inden siden er åbnet. Det er den bedste sikring af finansielle oplysninger og adgangskoder. I praksis: Hvis softwaren opdager, at komplekse virusser udgør en trussel, så starter den computeren op igen i genopretningsmodus for at fjerne den skadelige software før Windows starter. For at hindre mistænkelige programmer i overhovedet at komme ind i computeren overvåger Bitdefender Antivirus de aktive apps med henblik på at spore unormal adfærd.

Bitdefender Antivirus Plus 2019 sænker ikke PC'ens hastighed.

Denne version sikrer optimeret hastighed samt funktioner, der er med til at øge PC'ens ydelse. For eksempel fungerer den nye autopilot som "sikkerhedsrådgiver", der kommer med forslag til forholdsregler, som passer til PC-systemets krav og egen brugeradfærd.Virusscanninger, som tidligere indvirkede kraftigt på PC'ens ydelse, udføres nu i "Global Protective Network", dvs. Bitdefenders cloud. Dataindholdet forbliver uset, eftersom systemhastigheden er så høj, at det synes som om, der ikke har fundet en scanning sted. Medvirkende til at skåne systemressourcerne er også teknologien "Bitdefender Photon", med hvilken antivirus-softwaren tilpasser sig til den aktuelle hardware- og softwarekonfiguration. Enhver, der installerer Bitdefender Antivirus Plus 2019 på en notebook, vil også kunne glæde sig over, at batterierne holder strømmen længere. Programmet sørger selv for at tilpasse systemindstillingerne til strømbesparelse - for eksempel hvornår systemet skal køle, eller indstillingerne for bluetooth-forbindelsen skal ændres. På enhver PC er det en fordel, at Bitdefender Antivirus Plus 2019 selv kan skelne mellem, om man er i spil-, film- eller arbejdsmodus. Alt efter modus standser Bitdefender eksempelvis popups, tilpasser grafikindstillinger eller sætter uvigtige baggrundsaktiviteter på pause.

Sikkerhedsløsning beskytter privatsfære og data på nettet

Bitdefender Antivirus Plus 2019 gør opmærksom på skadelige links - både på søgemaskiner og på de sociale netværk. Det er lige så nyttigt som funktionen "datamakulator", der sletter data så effektivt, at der ikke efterlades spor af dem på PC'en. En privat bruger, såsom en økonomichef, har en sikker netbankfunktion til rådighed: Der er installeret en særlig browser til bankforretninger, som beskytter mod forsøg på svindel. Derudover gør værktøjet
"Bitdefender Safepay" det muligt automatisk og sikkert at tilføje kreditkortdata. Til det brug, men også til adgangskoder og andre følsomme data, findes adgangskodeforvalteren, som automatisk udfylder onlineformularer og giver forslag til sikre adgangskoder. Som et sikkerhedsmæssigt plus foretager softwaren en sårbarhedsanalyse. Her søges efter sikkerhedshuller - for eksempel forældet software, manglende Windows-sikkerhedsopdatering eller eventuelle usikre systemindstillinger. Bitdefender kan også anvendes af brugere af mobile enheder til at beskytte disse og til at scanne hele enhedens netværk ved hjælp af Bitdefender Central Mobile App. Der er mulighed for at oprette en Bitdefender-brugerkonto, der kan bruges til at styre Bitdefender-beskyttelsen på alle enheder via browseren såvel som iOS eller Android. Med appen får man løbende sikkerhedsopdateringer samt direkte kontakt til support-teamet.

Virusbeskyttelse for privatpersoner og virksomheder

Antivirus-programmet fra det etablerede rumænske softwarefirma Bitdefender henvender sig til forskellige målgrupper. Det er nyttigt for en bruger, der ønsker at beskytte sin hjemme-PC mod trusler. Til det formål kan der anskaffes en enkeltbrugerlicens, der er gyldig mellem 1 og 3 år. Straks vil vedkommendes personlige data være sikre og kontakterne beskyttet mod selvspredende virusser. Men programmet er også interessant for selvstændige og freelancere, der arbejder med Windows. De vil navnlig kunne drage fordel af softwarefunktionerne "datamakulator" og "systemsårbarhedsscanning" Virksomheder, med ansatte medarbejdere, kan samlet købe originallicenser til flere computere. Dette sparer tid og penge og sikrer, at alle relevante firma-PC'er holdes fri for skadelig software. Hos Lizengo er det nemt at købe og straks downloade Bitdefender Antivirus Plus 2019.

Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1 eller højere
CPU: Dual-Core 1,6-GHz-processor
RAM: 1 GB
Fast pladelager: 2 GB tilgængelig hukommelse
Browser: Google Chrome fra version 34 eller Mozilla Firefox fra version 30 eller Internet Explorer fra version 10

Videreførende links til "Bitdefender Antivirus Plus 2019"
Læs, skriv og diskutér bedømmelser...mere
Bitdefender Antivirus Plus 2019 - Anmeldelser

Desværre har vi ikke modtaget nogen vurderinger for dette produkt endnu.

Skriv en anmeldelse
Indtast venligst talrækkefølgen i det efterfølgende tekstfelt

Køb nemt software hos Lizengo!

Køb
01. Køb

Sikkert køb via SSL-kryptering.

Download direkte
02. Download direkte

Du kan downloade din software lige efter købet.

Installer
03. Installer

Installer og aktiver softwaren.
Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne videre.

Hvordan holder vi priserne så lave?

Softwarelicenser bliver udarbejdet og overdraget i forbindelse med fremstilling af computere og systemer til detailhandelen eller til industriudstyr. Lizengo køber et stort antal nye softwarelicenser, som ikke bliver brugt eller installeret, af en række distributører.

Denne slags indkøb leveres virtuelt og er dermed fritaget for udgifter til levering, oplagring og udgifter til personale, hvilket gør at vi kan holde priserne nede.

Live Chat Live Chat